Nu cred ca este legal si nici moral ce se intampla cu acea pasare. In plus astfel de post-uri nu fac decat sa incurajeze pustii sa ia alte pasari din libertate (vezi ex:
http://www.vinatorul.ro/public/forum/vi ... =34&t=5301). Eu cred ca pasarile salbatice trebuie sa traiasca in libertate si sa nu fie folosite in scopuri egoiste de catre oameni, si apoi nu inteleg de ce trebuie sa vaneze pasari mici care nu pot fi nici consumate sau folosite altfel. Soimaritul (in tarile unde este legalizat - la noi nu se pune problema de asa ceva, dar traim in tara tuturor posibilitatilor) se face numai cu autorizatie iar soimarii au foarte multi ani de pregatire in spate urmand scoli de soimarit inainte de a putea detine o pasare, pasare ce provine din mai multe generatii de pasari "nascute" si crescute in captivitate, capturarea lor din salbaticie fiind interzisa.
Iar despre fotografii, doar suntem pe un forum de fotografie, prima imi place cel mai tare, pacat ca se vad legaturile la picioare.
In speranta ca acea pasare este libera in acest moment, desi ma indoiesc ca se mai poate readapta, va doresc lumina buna.