Zet , si eu ma gandeam asa. De ce ar fi cineva suparat ? eu dupa ce am vazut propunerile si votarile nu ma asteptam sa ies in primele 3 locuri la nici o categorie. a fost o supriza pt mine.
dupa cum stiti la cei care au castigat v-am trimis un mesaj privat sa imi dati o descriere despre imagine. i-am trimis si la devyro un mesaj privat identic, pentru imaginea cu libelula care a iesit pe locul 3 la insecte.
mai jos va transmit multumirile lui:
Code:
--- On Fri, 2/5/10, Eliz Anghel wrote:
From: Eliz Anghel
Subject: salut
To: devyro@yahoo.com
Date: Friday, February 5, 2010, 8:04 PM
salut devyro
iti scriu aici pt ca nu te-am mai vazut de mult timp de fotonatura. ai iesit pe locul 3 la fotografia anului pe fotonatura.ro , categoria insecte.
http://www.fotonatura.ro/forum/viewtopic.php?f=39&t=513
te rog daca doresti sa ne dai niste detalii despre imaginea castigatoare, pentru ca o sa scriem un articol pe pagina principala a siteului.
prin detalii ma refer la echipamentul cu care ai fotografiat-o, unde - cand - cum, sau orice alceva doresti sa ne spui despre imagine.
--- On Sat, 2/6/10, devyro <devyro@yahoo.com> wrote:
From: devyro <devyro@yahoo.com>
Subject: Re: salut
To: "Eliz Anghel"
Date: Saturday, February 6, 2010, 12:17 AM
Intr-adevar vad ca ti-ai pus aplaudacii si clonele sa va scoata pe tine si nea surub campioni absoluti. Ce sa-i faci asa e romanul, pana nu iese ca paduchele in frunte (de 2 ori) nu se simte bine.
Credeam ca asta nu e forum de pupincuristi, dar m-am inselat
"Vai pozele tale sunt asa de frumoase !"
"Multumesc frumos, dar ale tale sunt si mai frumoase !"
"Atunci hai sa ne pupam in cur reciproc si sa ne laudam gunoaiele, insa cine nu ne lauda pe noi inseamna ca e un afon total si nu merita sa fie bagat in seama de geniile noastre !"
De aceea am luat decizia sa nu mai intru pe forumul vostru de mult. Asa ca te rog sa imi stergi toate imaginile de pe forum, eu am incercat dar nu imi mai pot edita posturile. Sper ca asta nu inseamna ca sunteti proprietari pe imaginile postate de mine ? Vreau sa le sterg asa ca va rog sa dispara totate imaginile postate de mine (inclusiv cele de pe forum).
Multumesc !
--- On Sat, 2/6/10, Eliz Anghel wrote:
From: Eliz Anghel
Subject: Re: salut
To: "devyro" <devyro@yahoo.com>
Date: Saturday, February 6, 2010, 10:25 AM
devyro sincer m-a surprins reactia ta.
ma asteptam sa fi bucuros ca ai o imagine printre cele mai bune 3 imagini macro postrate anul trecut pe fotonatura.
te asigur ca nu am nici o clona cu care sa imi laud pozele. despre aplaudaci nu pot sa imi dau cu parerea, fiecare face ce vrea. eu nu am incurajat pe nimeni sa ma laude pt ca de multe ori am facut critica negativa unor imagini si unii s-au suparat.
logic ca siteul nu e proprietarul imaginilor tale, si poti sa ti le stergi cand vrei, dar cand ma uit la ce fotografie ai lasat in galerie nu pot sa zic ca esti un om rau la suflet si posibil bolnav psihic.
o sa le transmit si colegilor de forum multumirile tale pt faptul ca ti-au votat imaginea.