Fotonatura.ro

Fotografie de natura

Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 

Vi se par corecte rezultatele la concursul Fotografia Anului ?
DA 90%  90%  [ 9 ]
NU, dar am idei pt imbunatatire 10%  10%  [ 1 ]
NU, dar nu am sugestii pt imbunatatire 0%  0%  [ 0 ]
Total votes : 10
Author Message
 Post subject: Corectitudine rezultate la Fotografia Anului
PostPosted: 05 Feb 2010 14:11 
 WWW  GALLERY_VIEW  YIM  Profile

In urma rezultatelor surub era suparat ca a iesit castigator la prea multe categori, iar Zet nu a iesit in primele 3 locuri la nici o categorie desi ar fi meritat.

De aceea m-am gandit sa va intreb daca vi se pare ca rezultatele votului sunt corecte. Ne referim strict la rezultate nu la modul cum a fost organizat concursul, unde dupa cum am recunoscut sunt loc de imbunatatiri. Din pacate sugestiile voastre au venit prea tarziu.

Personal am votat DA pt ca consider ca matematica nu minte, ci mai degraba logica are sanse sa te pacaleasca. Scopul acestui concurs este sa reflecte o parere generala (medie) si nu una particulara.
Singurul mod in care consider ca anumite imagini castigatoare ar fi fost avantajate este prin faptul ca userul castigator nu a votat la categoria respectiva, neoferind puncte unor imagini concurente. Dar NU ESTE CAZUL la Locul 1 de la cele 5 categorii sau la Fotografia Anului, deoarece castigatorii celor celor 5 categorii au votat fiecare la categoria respectiva, oferind puncte imaginilor concurente.

Puteti vota linistiti orice la Poll , pt ca la rezultate nu apare cine a votat.

Post subject: Re: Corectitudine rezultate la Fotografia Anului
PostPosted: 05 Feb 2010 17:09 

Nu vad de ce ar fi cineva suparat. Pana la urma lumea a votat ce i-a placut. Nu mi se pare ca a fost ceva in neregula cu, calcularea punctelor. Asa ca din partea mea totul e ok. O luam de la inceput si poate anul asta o sa reusesc poze mai bune.

PostPosted: 06 Feb 2010 10:39 

Zet , si eu ma gandeam asa. De ce ar fi cineva suparat ? eu dupa ce am vazut propunerile si votarile nu ma asteptam sa ies in primele 3 locuri la nici o categorie. a fost o supriza pt mine.
dupa cum stiti la cei care au castigat v-am trimis un mesaj privat sa imi dati o descriere despre imagine. i-am trimis si la devyro un mesaj privat identic, pentru imaginea cu libelula care a iesit pe locul 3 la insecte.

mai jos va transmit multumirile lui:

Code:

--- On Fri, 2/5/10, Eliz Anghel wrote:

From: Eliz Anghel
Subject: salut
To: devyro@yahoo.com
Date: Friday, February 5, 2010, 8:04 PM

salut devyro
iti scriu aici pt ca nu te-am mai vazut de mult timp de fotonatura. ai iesit pe locul 3 la fotografia anului pe fotonatura.ro , categoria insecte.
http://www.fotonatura.ro/forum/viewtopic.php?f=39&t=513
te rog daca doresti sa ne dai niste detalii despre imaginea castigatoare, pentru ca o sa scriem un articol pe pagina principala a siteului.
prin detalii ma refer la echipamentul cu care ai fotografiat-o, unde - cand - cum, sau orice alceva doresti sa ne spui despre imagine.

--- On Sat, 2/6/10, devyro <devyro@yahoo.com> wrote:

From: devyro <devyro@yahoo.com>
Subject: Re: salut
To: "Eliz Anghel"
Date: Saturday, February 6, 2010, 12:17 AM

Intr-adevar vad ca ti-ai pus aplaudacii si clonele sa va scoata pe tine si nea surub campioni absoluti. Ce sa-i faci asa e romanul, pana nu iese ca paduchele in frunte (de 2 ori) nu se simte bine.
Credeam ca asta nu e forum de pupincuristi, dar m-am inselat
"Vai pozele tale sunt asa de frumoase !"
"Multumesc frumos, dar ale tale sunt si mai frumoase !"
"Atunci hai sa ne pupam in cur reciproc si sa ne laudam gunoaiele, insa cine nu ne lauda pe noi inseamna ca e un afon total si nu merita sa fie bagat in seama de geniile noastre !"
De aceea am luat decizia sa nu mai intru pe forumul vostru de mult. Asa ca te rog sa imi stergi toate imaginile de pe forum, eu am incercat dar nu imi mai pot edita posturile. Sper ca asta nu inseamna ca sunteti proprietari pe imaginile postate de mine ? Vreau sa le sterg asa ca va rog sa dispara totate imaginile postate de mine (inclusiv cele de pe forum).
Multumesc !

--- On Sat, 2/6/10, Eliz Anghel wrote:

From: Eliz Anghel
Subject: Re: salut
To: "devyro" <devyro@yahoo.com>
Date: Saturday, February 6, 2010, 10:25 AM

devyro sincer m-a surprins reactia ta.
ma asteptam sa fi bucuros ca ai o imagine printre cele mai bune 3 imagini macro postrate anul trecut pe fotonatura.
te asigur ca nu am nici o clona cu care sa imi laud pozele. despre aplaudaci nu pot sa imi dau cu parerea, fiecare face ce vrea. eu nu am incurajat pe nimeni sa ma laude pt ca de multe ori am facut critica negativa unor imagini si unii s-au suparat.
logic ca siteul nu e proprietarul imaginilor tale, si poti sa ti le stergi cand vrei, dar cand ma uit la ce fotografie ai lasat in galerie nu pot sa zic ca esti un om rau la suflet si posibil bolnav psihic.
o sa le transmit si colegilor de forum multumirile tale pt faptul ca ti-au votat imaginea.

Image

PostPosted: 06 Feb 2010 10:54 

iliuta se pare ca testul cu cele 4 imagini la candidatura nu e suficient. poate o sa fie pe forum fotografi mai buni, dar cu siguranta nu te scapa de nebuni.
tre sa faci si un test psihologic. de ala de tragi liniute, numeri patratele, sa ii intrebi daca au de gand sa isi faca clone, etc :))

PostPosted: 06 Feb 2010 12:56 

foarte interesant...am ramas fara cuvinte

PostPosted: 06 Feb 2010 15:05 
 WWW  YIM  Profile

eu nu am nimic de obiectat... dar nu am participat pentru ca nu am avut timp de asta.
plus ca eu nu pun fotografii aici... dupa cum in general bine se stie... doar imi dau si eu cu parerea.

legat de schimbul de mailuri de mai sus...

cosmln

http://cosmln.nature4stock.com
http://birds.nature4stock.com/

PostPosted: 06 Feb 2010 22:48 
 Profile

Pacat...

PostPosted: 07 Feb 2010 20:51 
 GALLERY_VIEW  Profile

Fiecare a votat ce a vrut, si cum a vrut, si oricine poate sa calculeze din nou rezultatele, daca nu-i convin asa ca nu vad cum s-ar putea vorbi de frauda.

Daca nu castigi, cu atat mai bine: ai motiv sa faci poze si mai frumoase la anu ;)

In legatura cu fostul nostru coleg de forum, nemultumit, s-a descris singur foarte bine prin poza pe care a postat-o. Comentariile noastre sunt de prisos.

PostPosted: 08 Feb 2010 08:37 

RedSonnyc wrote:
s-a descris singur foarte bine prin poza pe care a postat-o.

tocmai din motivul acesta imediat dupa ce am vazut imaginea i-am dezactivat contul ca sa nu isi retraga imaginea, pt ca aceasta imagine (la care o sa ii pun si o descriere ca sa inteleaga lumea ce este cu ea) sa il reprezinte atunci cand cineva cauta in google numele "devyro".
test: http://www.google.ro/search?q=devyro

individul se plange ca nu poate sterge imaginile care erau postate pe forum. in loc sa caute sau sa ma intrebe frumos, era prea ocupat sa ne jigneasca prin cuvinte si imagini , decat sa intre in optiuni la User Control Panel => Overview => Manage attachments de unde fiecare isi poate sterge fisierele atasate pe forum.

PostPosted: 08 Feb 2010 20:09 
 GALLERY_VIEW  Profile

eliz wrote:
tocmai din motivul acesta imediat dupa ce am vazut imaginea i-am dezactivat contul ca sa nu isi retraga imaginea, pt ca aceasta imagine (la care o sa ii pun si o descriere ca sa inteleaga lumea ce este cu ea) sa il reprezinte atunci cand cineva cauta in google numele "devyro".
test: http://www.google.ro/search?q=devyro

De acord cu tine, dar ma cam irita sa vad poza cand deschid galeria. Eu vreau sa ma uit la poze frumoase, nu sa-mi amintesc de .... un anumit tip de oameni :-s

PostPosted: 09 Feb 2010 15:52 

RedSonnyc wrote:
ma cam irita sa vad poza cand deschid galeria

hai ca am impacat si capra si varza. am setat sa nu se mai vada poza pe pagina principala a galeriei, dar se va vedea la cautarile in google.

Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ]